woensdag 29 april 2015

Tuinieren in onze klastuin!

Onze juf heeft onze klastuin in de vakantie helemaal komen opknappen. Natuurlijk is het nu aan de kinderen van de derde klas om goed voor onze plantjes te zorgen. Vandaag deden we al een eerste poging.
Onze radijsjes komen al uit! Joepie!!













Bezoek in onze klas!

Het kitten van Wail kwam vandaag op bezoek in onze klas. Gribouie was zijn naam. Iedereen vond het zo een mooi poesje. Natuurlijk verliep onze dag zoals altijd. Een lesje rekenen, een lesje taal, een lesje turnen en een lesje hoekenwerk. Gribouie deed flink mee van op de bank van Wail. Ook de juf was helemaal verkocht! Geniet van de foto's!









woensdag 22 april 2015

Onze Nassim speelt bij de jeugdploeg van Anderlecht!

Sinds enkele weken traint en speelt Nassim bij Anderlecht. Natuurlijk vinden wij dit in de klas echt iets om fier op te zijn! Zijn groep heet U9. Volgend jaar gaat hij naar U10. Hij heeft met zijn voetbalploeg reeds 1 match gespeeld tegen de U10 van Antwerpen. Ze zijn gewonnen met 3-1! Wauw seg! Nassim bracht ook al zijn voetbaloutfit mee naar de klas. Natuurlijk kon ik het mij niet laten om hier enkele foto's van te nemen. Wij zijn dan ook allemaal zeer trots op hem! Geniet van de foto's!












Gelukkige verjaardag, Nassim!










maandag 20 april 2015

Ons Fantasiedier

Naar aanleiding van onze schrijfoefening knutselden we ons eigen fantasiedier. Onze fantasie sloeg op hol! Kijk maar mee!